Готуються підірвати? "Росатом" покидає ЗАЕС - персоналу дали інструкції у всьому звинувачувати Україну, - ГУР

До 5 липня працівники "Росатому" і їхні поплічники серед українців, які підписали контракти з окупантами, мають покинути Запорізьку атомну електростанцію. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Зазначається, що окупаційний контингент поступово залишає територію Запорізької атомної електростанції, і одними з перших зі станції поїхали троє співробітників "Росатому", які керували діями росіян.

"Також рекомендації евакуюватися отримали українські співробітники, які підписали контракт з "Росатомом". Згідно з отриманими вказівками, вони мають від’їхати до 5 липня. Бажаний напрямок - територія окупованого Криму", - повідомляє розвідка.

При цьому зазначається, що вже відомо про від’їзд на півострів начальниці юридичного відділу Манцурової, головного інспектора Штатського та заступника директора станції із забезпечення Губарєва.

В ГУР зазначають, що на території самої ЗАЕС та в місті-супутнику станції Енергодарі поступово зменшується кількість військових патрулів. "Персоналу, що залишається на станції, дано вказівку "у разі будь-яких аварійних ситуацій звинувачувати Україну", - сказано в повідомленні.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...