Громаді не сподобається: Кандидат у мери Притула пропонує підвищити тарифи в Києві

Зараз шоумен та волонтер займає 5 місце у загальному рейтингу кандидатів на посаду міського голови Києва.

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Шоумен та кандиадат у мери Києва Сергій Притула пропонує підвищити комунальні тарифи. Про це він повідомив у своєму інтерв'ю, передають Патріоти України.

Притула розповів, що бачить підвищення тарифів вирішенням проблеми питної води у Києві. "Просто проблема поганої якості того чи іншого блага чи природнього якогось ресурсу лежить ось у чому: воно все потребує оновлення, заміни. Та сама станція в Бортничах, яка вічно на якійсь реконструкції, і так далі. Всі ці речі мають закладатися в тариф. Він, очевидно, має трохи вирости", – зазначив Притула.

Притула також зазначив, що рішення про підвищення тарифів не зовсім сподобається громаді. Як повідомлялось раніше, за результатами опитування Центру Разумкова, що було оприлюднено 13 серпня, за шоумена Сергія Притулу готові віддати свої голоси 5,5% киян. Він займає 5 місце у загальному рейтингу кандидатів на посаду міського голови Києва.

Джерело: LB.ua

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...