І тут виявилась "зрадницею": Штепу вигнали з партії і можуть позбавити депутатського мандата

Причиною виключення Нелі Штепи став конфлікт, який стався між першим і другим туром виборів мера Слов'янська.

«Партія миру і розвитку» прийняла рішення виключити зі своїх лав Нелю Штепу, яку обрали депутатом Слов'янської міської ради від цієї політсили. Про це заявила глава партії в Донецькій області Ірина Ольхова, передають Патріоти України.

За її словами, Штепу можна буде усунути від виконання обов'язків депутата Слов'янської міської ради через рік. Причиною виключення Штепи став конфлікт, який стався між першим і другим туром виборів мера Слов'янська.

Зокрема, Штепа підтримала на посаду градоначальника кандидатуру Павла Придворова від ОПЗЖ. Тим часом «Партія миру і розвитку» підтримувала кандидата від «Опозиційного блоку» Вадима Ляха, який в підсумку переобрався на другий термін. Після цього політсила оголосила про намір виключити Штепу зі своїх лав.

Життєво важливе обладнання: Британія надає Україні найбільший пакет допомоги

субота, 11 травень 2024, 19:05

Міністерство оборони Великої Британії повідомило про надання Україні найбільшого пакету військової допомоги, передають Патріоти України. "Разом із 500 мільйонів фунтів стерлінгів у вигляді військового фінансування Велика Британія надає життєво важливе ...

Окупанти закидали Харківщину КАБами: У Вовчанську багато загиблих та поранених

субота, 11 травень 2024, 18:52

Російські загарбники сьогодні, 11 травня, інтенсивно обстрілювали місто Вовчанськ (Харківська область), і вже відомо про загиблих та поранених серед цивільного населення. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідо...