"Я не думала, що це можна перекласти як "вечірка": Путінська чиновниця прийшла на траурний захід у сукні з написом "Party"

Секретарка партії «Єдина Росія» Шебекінського району Бєлгородської області Галина Шаповалова прийшла на жалобні заходи в сукні з блискучим написом «Party», що в перекладі з англійської означає «вечірка». Захід присвячений 36-м роковинам трагедії на Чорнобильській АЕС, куди Шаповалова прийшла покласти квіти й виступити з промовою. Відповідне фото розміщено на сторінці місцевого осередку партії «Єдина Росія», передають Патріоти України.

На заході 26 квітня Шаповалова подякувала «героям, які брали участь у ліквідації наслідків техногенної катастрофи». Чиновниця в дисгармонійному заходу вбранні також поклала квіти біля пам'ятника ліквідаторам аварії. Фото з нарядом секретарки партії розлетілися російськими новинними та гумористичними Тelegram-каналами.

Після цього у відділенні «Єдиної Росії» Бєлгородської області відреагували на критику наряду чиновниці й заявили, що Шаповалова не мала ніякого злого наміру. Там додали, що вона є дипломованою фахівчинею в галузі англійської мови, а напис «party» означає слово «партія».

«Як дипломований фахівець у галузі іноземних мов, секретар вважала, що цей напис означає слово «партія», тому й зробила вибір на користь цього вбрання. Проте, враховуючи громадський резонанс, запевнила, що надалі така ситуація не повториться», – сказано в повідомленні.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...