"Я почну ще скоро проповідувати... Прийде час - і Господь направить": Кива вже вигадав, чим буде займатися після нардепства в Раді (відео)

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заявив, що після захисту дисертації кандидата наук планує викладати, а коли "Господь направить" - то і проповідувати. Скандал навколо свого наукового ступеня політик прокоментував журналістці НВ, передають Патріоти України.

Зазначимо, що співробітниці видання він порадив "знайти собі хобі" крім основного заняття, за аналогією з його кандидатською роботою. "У мене і освіти досить, і життєвого досвіду, і професійної діяльності, щоб вести викладацьку діяльність. І не тільки викладацьку. Я почну ще скоро проповідувати... Прийде час і господь направить", – сказав Кива.

На запитання про те, навіщо йому все ж науковий ступінь, він відповів: "Ви так говорите про етап життя, як про покупку нових трусів: "А навіщо вони вам потрібні?" Це оцінка тих отриманих знань, оцінка життєвого досвіду й оцінка професійної діяльності. Це можливість пройти ще один етап. Це називається самореалізація, самовиховання та робота над собою. Це ж дуже складно".

Він також додав, що це ще одна можливість бути прикладом для своїх дітей. За словами народного обранця, захист кандидатської для нього – це можливість реалізувати знання, досвід та освіту, які він отримав. "Я ж давно вже не хлопчик і далеко не молода особа. Я вже занадто дорослий, обтяжений життєвими обставинами чоловік", – зазначив Кива.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...