"Я щаслива мати Чакру": Нова кохана Саакашвілі у свій день народження зробила дивну заяву

Новій коханій Саакашвілі, депутатці від «Слуги народу» Лізі Ясько 17 жовтня виповнився 31 рік. Із цієї нагоди політологиня та продюсерка на своїй сторінці у Facebook опублікувала роздуми про період, що зараз проживає. Допис з’явився за кілька хвилин після півночі, передають Патріоти України.

Депутатка, зокрема, розповіла, що останні тижні для неї були важкими. «Бо в кризових ситуаціях пізнаються люди. І мало тих хто залишає людяність, має широку душу, серце та здатність брати відповідальність та робити кроки. Але якщо такі люди є – це величезна цінність. І в моєму оточенні вони є. Їх мало. Але вони є», – написала Ясько.

Кохана Саакашвілі також зазначила, що останнім часом приносить їй радість. «Я рада. Що за останній рік я більше почала використовувати мистецтво та медіа комунікацію. Бо я дуже вірю в це. Я рада, що почала їздити в регіони України, спілкуватись з військовими, представниками різних етнічних спільнот. Я рада, що в цей рік я політично росту. І що я відкриваю як для себе так і для інших «Як Звучить Україна». Я щаслива мати Чакру. І я все більше і більше люблю Україну. Не знаю як так може бути. Але дуже сильно це відчуваю. Люблю!», – ідеться у дописі.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...