"Я слишком тебя любила": Захарова написала пісню для Успенської про її скандальну доньку (відео)

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова написала текст пісні для російської шансон-виконавиці Любові Успенської. Артистка вже записала новий трек. На особистій сторінці у Facebook Захарова зазначила, що розпочала написання тексту ще в липні. Сама ж Успенська додала, що дипломат дуже тонко відчула її душевний стан та емоції, передають Патріоти України.

"Вранці вийшла нова пісня. Це пісня-сповідь Любові Успенської, присвячена її доньці. Слова мої. А біль її. Вона написана в пориві абсолютних емоцій і виконувати її буде одна з наших найвідоміших співачок, дуже цікава, дуже неоднозначна, що викликає масу суперечок, дискусій. І вона зараз опинилася теж у центрі драматичної сімейної історії...", – розповіла Захарова.

Захарова написала пісню для Успенської.

Вона також додала, що на створення композиції в Успенської пішло всього два дні. "Це все з'явилося випадково, але раптом перетворилося на пісню. Просто я відправила їй ці рядки, і через два дні вона мені відправила вже готову пісню", – написала Захарова.

Зазначимо, раніше Захарова вже проявляла себе як автор слів пісень. Вона написала текст для треку Максима Фадєєва і співачки Валерії.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...