"Як можна було так низько впасти?": Україна підтримала путінську маріонетку на посаду Міжнародної федерації боксу

Федерація боксу України написала листа в підтримку кандидатури генерального секретаря Федерації боксу Росії Умара Кремльова на виборах президента Міжнародної федерації любительського боксу (AIBA).

Умар Кремльов. Фото: РБК.

12 грудня, відбулося онлайн засідання Конгресу Міжнародної федерації любительського боксу, за результатами якого було обрано президентом AIBA на наступні чотири роки росіянина Умара Кремльова. Кандидатуру Кремльова підтримала переважна більшість країн серед 155 тих, хто голосував. У заключному турі росіянин набрав 86 голосів серед 77 необхідних для перемоги. Серед тих віддав голос за росіянина була і Україна. Нашу країну представляв президент ФБУ і член виконкому AIBA Володимир Продивус, повідомляють Патріоти України.

Це не можна назвати сенсацією чи сюрпризом. Продивус і раніше декларував свою підтримку Кремльову. А Федерація боксу України написала листа в підтримку кандидатури генерального секретаря Федерації боксу Росії Умара Кремльова на виборах президента Міжнародної федерації любительського боксу (AIBA).

"Один з головних ініціаторів необхідних реформ в нашому спорті під час глобальної пандемії - Умар Кремльов. Він наполегливо докладає зусиль для продовження змагань, допомоги спортсменам і підтримує AIBA в цілому. Це найкращий доказ його лідерських якостей, розуміння проблем боксу та спорту в цілому, так само як і розуміння рішень поставлених завдань, що зараз вкрай важливо для AIBA", - зазначав Продивус.

Звісно, таке рішення української федерації отримало шквал критики. Зокрема український тренер В'ячеслав Сенченко написав:

"Україна голосувала за Кремльова? Це дно"

Йому відповів керівник прес-служби Федерації боксу України Олександр Подаваленко:

"Що з цього всього - дно? Для того щоби хоч щось стверджувати, треба ознайомитися з програмою всіх кандидатів і знати їх реальні кроки спрямовані на підтримку AIBA. Ну ж не знає цього ніхто і інформацією не володіє, але впевнено стверджує, що все пропало. Дайте людям працювати, і давайте про людей судити по їх діяльності. У нашому випадку за діями на посаді президента AIBA. Його підтримало 86 країн. Це про щось говорить. Неможливо купити 86 країн".

Українці теж не стримувалися у своїх коментарях під новиною:

"Зробили скандал в АІБА через президента-бандюгу і вибрали замість нього нового бандюгу. Український бандюга Продивус потирає руки".

"Воно ще вписується за Кремльова, гниль смердюча.

Ви(ФБУ)-продажні клоуни, які вибрали істоту з вадами розумового розвитку, декількома судимостями і одного з численних вилизувачів Путіна- президентом АІВА, напередодні Олімпіади. Ідіть до бісової матері, манкурти!"

"Почитайте інтерв'ю цього дядька і ви зрозумієте, що це - гідроцефал на всю голову. Як можна бути такими продажними, щоб вибрати "это" президентом АIBA?"

"R.I.P. любительський бокс. Чекайте тепер нові циркові номери від суддів на Олімпіаді і нових Євгєніїв Тіщенків зі званням олімпійського чемпіона. Згадаєте мої слова, Хижняка на Іграх засудять і зроблять чемпом Бакши".

"ФБУ разом з цим дятлом Кремлівським два чобота пара, два ганебних ватних дна(".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...