"Як на мене, дуже патріотично. Гойда, бл*ть": Російський художник показав прапор "Росії майбутнього" з хрестом і пляшками

Російський художник Семен Скрепецький, який різко засуджує путінський режим та війну в Україні, порадував шанувальників ілюстрацією прапора "Росії майбутнього", за яку зараз вмирають окупанти, передають Патріоти України.

Митець припустив, що в разі, якщо народ не відмовиться від пропагандистських наративів та аморальних принципів, їхнім символом стануть пляшки, хрести та інші "скріпи".

Саме таким Семен Скрепецький вбачає "патріотизм" росіян. Прапор з'явився в його Telegram-каналі та викликав схвалення серед підписників. "Наш дизайнер розробив проєкт прапора прекрасної Росії майбутнього. Як вам такий варіант? Як на мене, дуже патріотично. Гойда, бл*ть", – йдеться в дописі.

На ілюстрації немає двох звичних для прапора РФ кольорів – синього та білого. Натомість за основу взяли помаранчевий та чорний – кольори георгіївської стрічки, яка в росіян асоціюється з Радянським Союзом.

Інші атрибути СРСР трішки видозмінили. Наприклад, серп та молот перемалювали в швабру та пляшку. 21 такий знак можна помітити у верхньому лівому кутку. Не забуваючи про "духовні скріпи", автор ілюстрації додав православний хрест, а біля нього розмістили зображення місяця.

Жартвіливий допис сподобався підписникам художника, хоч вони і додали свої варіанти. "Потрібно лебедів із покришок додати", "Є всі головні скріпи", "У вас дуже талановитий дизайнер", "А унітаз і пральна машинка де?" "Все як росіяни люблять", – йдеться в повідомленнях.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...