Як Україні не втратити підтримку США через скандал із Трампом, - політолог

На думку фахівця, Володимиру Зеленському, можливо, вдасться встановити персональні гарні відносини з Трампом.

Головне завдання України – уникати різких заяв про США і розслідування Палати представників щодо Трампа. Про це розповів політичний аналітик Микола Бєлєсков, передають Патріоти України.

На думку фахівця, Зеленському, можливо, вдасться встановити персональні гарні відносини з Трампом. Але через скандальну розмову Трампа і Зеленського президент США зненавидить Україну. Для нього наша держава стане джерелом проблем.

"Щоб не сталося так, що демократи почнуть використовувати Україну в боротьбі з Трампом. Це теж небезпечно. Трамп – не вся Республіканська партія. А Україні не можна втрачати підтримку ні демократів, ні республіканців", – переконаний Микола Бєлєсков.

Політичний аналітик підкреслює: у віцепрезидента США у 2009-2017 Байдена, конкурента Трампа на виборах президента, ситуація теж не надто оптимістична. Він залишається найпопулярнішим кандидатом від Демократичної партії. Втім, представниця від демократів Елізабет Уоррен в Айові, де проходитиме перший праймеріз, випереджає Байдена. Тому невідомо, чи вийде він переможцем праймеріз від Демократичної партії.

"Ситуацію із скандалом навколо розмови Трампа і Зеленського Байден використає в боротьбі проти нинішнього глави Білого дому. Хоча для американців на виборах важливішими і вирішальними будуть питання внутрішньополітичного порядку денного. За рік українська тематика може відійти на дальній план", – вважає Микола Бєлєсков.

Аналітик додає: в Трампа поки явних конкурентів серед республіканців немає. До того ж, виборці Республіканської партії пробачали Трампу і не таке. Хоча цілком імовірно, що американці можуть переоцінити ставлення до Трампа.

Джерело: 24 канал

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...