Як Зеленський призначає і звільняє чиновників: Розкрито важливі деталі

Багато кандидатур для призначень президент України Володимир Зеленський вибирає зі свого бізнесового кола і часто йде на принцип, повідомляють Патріоти України.

"Володимир (Зеленський) - людина без досвіду в політиці, але у нього багато людей, з якими він перетинався по бізнесу. Звідти й випливає більшість призначень. Все це відбувається без системи, але коли суспільство не сприймає якісь його кадрові рішення, то він йде на принцип і спеціально не знімає людину. Він же президент і прагне впливу", - коментує один із співрозмовників, близьких до команди Зеленського.

Уточнюється, що майже вся кадрова політика нового президента останнім часом викликає подив, оскільки Зеленський не має політичного досвіду, а значить орієнтуватися в своїх призначеннях йому доводиться або на тих, з ким він раніше працював - на умовну групу "Кварталу-95", або на тих, кого рекомендують досвідчені люди з його оточення. Найбільше в цих питаннях вказують на главу Офісу (Адміністрації) Президента Андрія Богдана. З призначенням губернаторів вийшла майже аналогічна історія.

Джерело: Апостроф

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...