Яка ж зараза смачно розцілує Х*йло? У мережі звернули увагу на фото незвичної поведінки Путіна

Російський президент Володимир Путін настільки боїться заразитися коронавірусом, що не допускає до себе ближче 10 кроків не лише росіян чи своїх міністрів, а навіть іноземних лідерів, зазначають Патріоти України.

Журналісти LB.ua зібрали найбільш комічні фотографії та відео зустрічі, на яких глава Кремля намагається триматися якнайдалі від сторонніх людей. У добірку фотографій потрапили зустрічі з президентом Ірану Ібрагімом Райсі, переговори з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, а також церемонія вручення держнагород у Кремлі 2 лютого 2022 року.

За даними журналістів телерадіокомпанії BBC, ті, хто зустрічається з Володимиром Путіним, регулярно проводять по кілька тижнів у кремлівських санаторіях і пансіонатах на самоізоляції. За даними російських експертів, Путін побоюється заразитися коронавірусом, оскільки через вік він входить до групи підвищеного ризику. Восени наступного року Путіну виповниться 70 років. Російський президент стверджує, що отримав щеплення від захворювання, проте жодних додаткових подробиць щодо його вакцинації Кремль не розголошує.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....