"Якісь таємні печатки зірвано і потрібні рішення буде ухвалено. І це безпосередньо торкнеться України", - Альфред Кох

Всі світові лідери у зв'язку з тим, що війна розповзається по всьому світу, розвинули шалену активність і з небувалою інтенсивністю ведуть один з одним переговори. Як завжди в перших рядах миротворців - Путін. У телефонній розмові з Нетаньяху він повідомив про свої переговори з керівниками Ірану, Єгипту, Сирії та президентом Палестинської автономії Махмудом Аббасом. Але не це головне, пише колишній віцепрем'єр Росії економіст Альфред Кох, передають Патріоти України.

«Мене вразило те, що повідомляє ТАСС: «Президент рф висловив співчуття рідним і близьким загиблих ізраїльтян і неприйняття будь-яких дій, жертвами яких стають мирні люди». Розумієте? Цей гуманіст висловив неприйняття будь-яких дій, жертвами яких стають мирні люди… Ссы в глаза — божья роса.

Це навіть не лицемірство. Я взагалі не знаю слова, яке підходить для опису цього фарисейства. Тобто Газу бомбити неможна, а Маріуполь — можна? Взяти і скинути бомбу на драмтеатр із мирними жителями, які в ньому ховалися. І угробити одним махом, за різними оцінками, від трьохсот до шестисот осіб. А ми не бомбили. Ні. Це наклеп, наклеп. Нахабна брехня. Ми білі й пухнасті. І ми — гуманісти. Бачите: переживаємо за те, щоб ізраїльтяни не вбивали мирних палестинців. Ось такі ми люди. росія — світова душа. Ще там щось про сльозу дитини було… Ой, я зараз заплачу від розчулення.

Ганді… Дайте мені Ганді. Нема Ганді… І поговорити нема з ким. А Буча? Теж наклеп? Звичайно! Нахабна компанія очорнення російської армії. Я розібрався. Рафік невинний. Це все самі українці підлаштували. Назбирали трупів і підкинули на вулиці. Уже після нашого відходу. І давай фотографувати!

Ми стріляємо тільки по українських військовослужбовцях і бомбимо тільки військові об'єкти. Запам'ятайте це раз і назавжди, і більше зі своїми безглуздими запитаннями до мене не приставайте.

Хіба ви не бачите: ви відволікаєте мене від важливих справ. Наприклад, зараз я зайнятий тим, що повідомляю ізраїльському прем'єру свою принципову позицію: мирні жителі за будь-яких обставин не повинні страждати. І скажіть після цього, що я не гуманіст?

Правильно, діти. путін — це ідеал гуманіста. Абсолютний максимум гуманності. Еталон. Гуманістичнішим за путіна бути вже неможливо… Люди, які вчать нас гуманізму, паралельно ще трошки вбивці та особи, які перебувають у розшуку, підозрювані у викраденні дітей… Це якщо не згадувати, що ще й злодії…".

Але є й хороші новини, додає Кох. Міністр фінансів США Джанет Єллен, на запитання про те, чи в змозі Америка фінансувати як підтримку Ізраїлю, так і України, сказала, що «відповідь — абсолютно

«Як вам знайдена мною перлина? Я просіював як через сито весь інформаційний шлак дня, поки не знайшов те, що дало мені привід для оптимізму. Ну хіба не краса ця позиція Джанет Єллен? Просто і ясно: з грошима на підтримку Ізраїлю та України проблем немає.

Залишилося тільки додати політичну волю. Мені чомусь здається, що після хамасівської вилазки політична воля в Білому Домі має з'явитися. Я не знаю, як ці речі пов'язані між собою, але я відчуваю, що пов'язані. Якісь таємні печатки зірвано і потрібні рішення буде ухвалено. І це безпосередньо торкнеться України".

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...