"Язик мій - ворог мій": Арахамія загримів у скандал щодо розслідування СБУ про потужний теракт

Заява глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамія про те, що причиною пожеж на військових складах в Балаклії в 2017 році не могла бути атака безпілотника, спростували в СБУ, зазначають Патріоти України.
За словами речниці СБУ Олени Гітлянська, наразі основна версія офіційного слідства - скидання боєприпасів з дрона, які стали причиною пожежі на військових складах в Балаклії в 2017 році.
Гітлянська також повідомила, що це підтвердила комплексна експертиза, передає «Ліга.нет». При цьому слідство, за її словами, розглядає також і інші версії подій в Балаклії.
Нагадаємо, вночі 23 березня 2017 року на складах ч А1352 в Балаклії почалася пожежа, що супроводжувався вибухами і розльотом боєприпасів. З прилеглих населених пунктів евакуювали близько 20 тисяч людей. В результаті інциденту загинуло двоє осіб, четверо постраждали. Кілька діб по тому в медустанові помер ще один військовий, важко поранений під час вибуху. Пожежа і вибухи знищили третину арсеналу, що зберігався на складах.
Глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія очолює тимчасову слідчу комісію Верховної Ради з питань розслідування вибухів на складах боєприпасів в період з 2014 по 2018 роки в Ічні, Калинівці, Балаклії, Сватове, Кривому Розі.

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...