"Є таке прикордонне місто": Експерт сказав, як змусити Путіна відмовитися від ракетного терору

Експерт сказав, як змусити Путіна відмовитися від ракетного терору

Президент Росії Путін припинить тероризувати Україну ракетними атаками, коли зрозуміє дві речі. Їх озвучив військово-політичний експерт Юрій Федоров, передають Патріоти України.

На його думку, російському диктатору потрібно зрозуміти, що ракетний терор не досягає своїх цілей. Крім того, у відповідь можуть наноситися удари по території Росії.

Експерт переконаний, що Україні потрібно бити по військових цілях на території Російської Федерації, наприклад, ракетами "Грім-2".

"Є прикордонне місто Валуйки, яке є транспортним центром. Все це законні цілі для ударів. Це може стати тим засобом, який напоумить спочатку російських генералів, а потім, можливо, і Путіна", - додав Федоров.

"Розмови точились давно": 2025 рік може стати роком виборів в Україні, - політтехнолог

субота, 28 вересень 2024, 17:49

"2025 рік може стати роком виборів в Україні. Зеленський розглядає таку можливість, "щоб зміцнити свою владу". Про це пише Economis. Воно ж наводить дані американського НДІ, згідно з якими довіра українців до Зеленського знизилася з 80% у травні 2023 р...

"Чому його давно не бачили, а Сирський ховається на Харківщині?": Безугла висунула звинувачення начальнику Генштабу ЗСУ

субота, 28 вересень 2024, 17:04

Народна депутатка Мар'яна Безугла звинуватила у хабарництві начальника Генштабу ЗСУ Анатолія Баргилевича та направила запит до Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. «Цікаво, чому Сирський продовжує ховатися у Харківській області, зо...