Андрій Єрмак не став відповідати на запитання Атлантичної ради США, - політолог (відео)

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак скасував проведення онлайнової конференції з експертами неурядового американського аналітичного центру.

Андрій Єрмак. Фото: РБК.

Подробиці політолог Андрій Піонтковський (Вашингтон, США) розповів в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України.

"Atlantic Council - певно, найактивніша організація із захисту України. Там працюють посли Волкер, Пфайфер, Гербст, Вершбоу. Вони починають задавати питання про політику Єрмака. На цей понеділок (20 квітня - ред.), на 10:00 ранку була призначена онлайн-конференція з Єрмаком. І я навіть на на неї записався, щоб задати Єрмаку кілька "приємних" питань. Всі зібралися і за 5 хвилин до початку оголосили, що Єрмак під якимось приводом відмовився", - зазначив він.

Зокрема, Піонтковський збирався поцікавитися у Єрмака про наступне: "Просто запитав би, чому він послідовно, на протязі двох років здійснює усю програму з приєднання України до ОРДЛО й чому він брехав послам Волкеру і Тейлору, показуючи їм фотографію, що це його брат, "загиблий на Донбасі" у "братовбивчій громадянській війні" і що він тому "ненавидить Порошенка" та "не зможе ніколи йому пробачити" те, що він "розв'язав громадянську війну, в якій загинув його брат".

Джерело: Еспресо.ТV

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...