Його "там не було": У мережі показали ліквідованого на Донбасі підполковника з Росії (фото)

Офіційно у Міноборони РФ заявили, що Олександр Кононов убитий в Дагестані, але відомий російський історик Андрій Смирнов це спростовує.

Підполковник спецназу ГРУ Генштабу РФ Олександр Кононов за офіційною інформацією загинув в Дагестані в серпні 2014 року, проте швидше за все його справжнім місцем загибелі був Донбас. Фото Кононова і його могили були опубліковані на Twitter сторінці "Ху***ий москаль", передають Патріоти України.

Олександр Кононов командував спецпідрозділом, який повністю складається з офіцерів, тому, на думку журналіста Юрія Бутусова, його місце служби - або центр спеціального призначення "Сенеж" або центр спеціального призначення Сил спеціальних операцій РФ в Кубинці.

На офіційному сайті написано, що він убитий в Дагестані, але відомий російський історик Андрій Смирнов це спростовує. У Дагестані ніяких операцій в той день і в той місяць не було, в той час як в Україні йшла війна. На думку експертів, рівень підготовки і звання Кононова показує, які сили направила РФ для вторгнення.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...