Іран планує відправити Росії ще понад 200 дронів: Розвідка дізналася терміни

На початку листопада 2022 року Іран планує відправити Росії нову партію бойових дронів для ударів по Україні. Цього разу партія налічуватиме понад 200 БПЛА іранського виробництва, передають Патріоти України.

Дрони Каспійським морем доставлять до Астрахані, далі росіяни нанесуть на них своє маркування – і "перетворять" з іранських Shahed 136 на начебто російські "Герані-2".. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

За даними українських розвідників, вже днями Іран планує відправити Росії нову партію дронів-камікадзе. "На початок листопада планується відправка з Ірану до рф партії у понад 200 бойових дронів Shahed-136, Mohajer-6 та Arash-2. Відомо, що поставку БпЛА здійснюватимуть Каспійським морем до порту Астрахань. Дрони надходитимуть у розібраному стані. Надалі на території рф їх зберуть, перефарбують та нанесуть російське маркування, зокрема "Герань-2", – наголосили у ГУР МОУ.

Там також зазначили, що нова партія іранських БПЛА компенсує дві третини вже втрачених Росією дронів із наданих Іраном раніше. "З 13 вересня, коли окупанти вперше застосували проти України іранські дрони-камікадзе, українські Сили оборони збили понад 300 таких БпЛА", – зауважили у ГУР МОУ.

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...