"Іскандери", САУ, БТРи: Пропагандисти Міноборони РФ показали кадри масштабної перевірки боєготовності на кордоні з Україною (відео)

Участь в маневрах візьмуть 150 тисяч військових, 27 тисяч одиниць техніки, близько 400 літаків і 100 кораблів ЗС РФ.

У п'ятницю, 17 липня, в РФ стартувала раптова перевірка боєготовності військ. Мова про два військові округи, які знаходяться на кордоні з Україною, а також в анексованому Криму. Кадри маневрів були показані телеканалом Міноборони "Звезда", передають Патріоти України.

Під перевірку потраплять Південний і Східний військовий округи, а також Північний і Тихоокеанський флот.

Згідно з планами, участь в маневрах візьмуть 150 тисяч військових, 27 тисяч одиниць техніки, близько 400 літаків і 100 кораблів ЗС РФ. Тривати перевірка буде п'ять днів, до 21 липня. Заплановано проведення 56 навчань тактичного рівня.

На оприлюдненому росіянами відео смертоносні установки залишають терміново місця дислокації в рамках перевірки боєготовності. Серед них помічені різні БТР, САУ, ракетні комплекси "Іскандер" і багато іншого. Велика колона військової техніки була помічена в Ростовській області, що зовсім поруч з українським кордоном. Кадри оприлюднили очевидці в соцмережах.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...