Іспанія передасть Україні додаткові одиниці Leopard 2, - Міноборони

Міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес заявила, що її країна передасть Україні ще 4 танки Leopard 2, передають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба Міністерства оборони Іспанії, відповідну заяву Роблес зробила на засіданні "Рамштайн". "Роблес повідомила про поточний стан іспанських поставок, відзначивши, серед іншого, майбутню поставку ще чотирьох бойових танків Leopard 2A4 і нової партії піхотних машин M-113 ТОА. Вона також відзначила хороший прогрес у підготовці українського персоналу на території Іспанії, де станом на сьогоднішній день пройшли навчання 1500 осіб", – йдеться в повідомленні.

Зброя для України

Сполучені Штати готуються оголосити про новий пакет військової допомоги для України. Його сума складе до 300 млн доларів. Зазначається, що здебільшого до нового пакету увійдуть боєприпаси.

Крім того, за даними ЗМІ, Південна Корея таємно поставила Україні сотні тисяч артснарядів. Це стало результатом конфіденційної домовленості Сеула з Вашингтоном.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...