"Із 240 людей залишилося троє": Окупантів під Куп'янськом "накрила" власна авіація (аудіо)

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів, в якій загарбники скаржаться на важкі втрати під Куп'янськом та жорстоке поводження командирів. Аудіозапис розмови опублікувала пресслужба ГУР, передають Патріоти України.

За його словами, росіяни отримали нове завдання – захопити Куп’янськ. "Підходимо до Куп'янська. Тут п**да, Саня. Тут ж**а. У нас командир "Утьос" сказав – "або 200-й або ніякого додому". Йому ї***о рознесе кожен з нас, хто живий залишиться... Ми взяли, стоїмо тут, намагаємося втримати. Нам нова задача – взяти Куп'янськ", – скаржиться окупант.

Він зазначає, що командир також закликав військових кидати вперед нещодавно мобілізованих та не жаліти їх. Усіх контрактників, хто підписав контракт і відмовився воювати – також кидають одразу на передову.

Крім того, російський загарбник розповів про велику кількість 200-х окупантів. Інколи свої ж позиції обстрілює російська авіація. "Вчора авіація по нас так відпрацювала, я в а**ї був. Своя авіація. У нас 200-х там – п**да", – скаржиться росіянин.

Співрозмовник окупанта своєю чергою розповів, що спілкувався зі своїм товаришем, син якого пішов "добровольцем" до армії РФ. За його словами, з 240 окупантів живими залишилося лише троє.

Кажуть про "особисті причини": Сирський не допустив ГУР МО до операції в Курській області, - le Monde

неділя, 1 вересень 2024, 10:56

Генеральний штаб Збройних сил України не допустив російських повстанців, які беруть участь у бойових діях проти армії Путіна, до найзухвалішої військової операції Києва за два з половиною роки — наступу в Курській області, передають Патріоти України. І...

Особливе партнерство: Путін "розплатився" з Кім Чен Ином за снаряди породистими кіньми, - The Times

неділя, 1 вересень 2024, 9:55

Правитель РФ Володимир Путін відправив лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину 24 коні породи орловський рисак в якості часткової оплати за артилерійські снаряди для війни проти України, передають Патріоти України з посиланням на The Times. Як зазначає вида...