Сотні тисяч на рахунках і цікаве минуле: Кабмін призначив нового главу ДПС (фото)

Уряд на засіданні в середу, 29 квітня, призначив на посаду голови Державної податкової служби (ДПС) Олексія Любченка. Раніше його кандидатура пройшла узгодження в Мінфіні, передають Патріоти України.

Що відомо про нового главу ДПС

Олексій Любченко у 1999-2003 роках працював першим заступником голови податкової адміністрації в Кіровоградській області, а з 2003-го до 2005 року очолював податкову адміністрацію Черкаської області. Після цього став заступником голови Кіровоградської ОДА. У 2009-2011 роках він обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації. У 2012-2014 роках був помічником нардепа Віктора Тимошенка. 2015 року претендував на пост глави Держфіскальної служби. З 2015 року Олексій Любченко – перший віцепрезидент у ПАТ "Украгрохімхолдинг".

Що вказав у декларації

Любченко вже подав декларацію про доходи. Так, у власності родини керівника податкової є три квартири (дві у Черкаській області та одна в Києві), автомобіль Land Rover Evoque (зараз такий коштує від 1 млн грн). Також він задекларував коштовності та годинник марки Breguet, які є у нього та його дружини.

Любченко також задекларував 833 тис. грн доходу, тоді як у його дружини – понад 1,5 млн грн. На різних рахунках у голови ДПС також є $85 тис. і більше ніж 450 тис. грн. У його дружини - 300 тис грн, і майже 50 тис. євро. Водночас у декларації він також вказав 90 тис. грн, $12 тис. і 14 тис. євро готівки.

"Створити пусті міста, пусті міста легше займати": Козій пояснив, що стоїть за нагнітанням чуток про плани РФ на Одесу

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:30

Останніми днями війська РФ посилили атаки на Одесу - по місту бʼють балістичними ракетами. Першочергова мета таких дій ворога - не окупація міста, а створення в ньому таких умов, аби люди з нього тікали, передають Патріоти України. Про це в інтервʼю OB...

Кремль кидає у бій нові бригади: Жданов назвав напрямок головного удару РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 8:22

Основним завданням російських окупантів може бути розтягування резервів Сил оборони України, заявив військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України. "Найімовірніше, саме Авдіївський напрямок вони вважатимуть напрямком голов...