Кадиров заявив, що забрав свого коня у спецслужб України без "викупу"

Лідер Чечні Рамзан Кадиров оголосив, що після 9 років на відстані нарешті возз'єднався зі своїм непарнокопитним другом Зазу, передають Патріоти України.

Прислужник Путіна на камеру "облизав" коня й придумав екшн-історію про розбірки з українськими спецслужбами, які, за його версією, "викрали" Зазу: "Все позаду. І навіть операція по поверненню мого Зазу завершилася на нашу користь. В останній момент передачі скакуна на кордоні українська сторона або задумала щось поза планом, або щось не поділила між собою",- вказав Кадиров.

Він повідомив, що його "брати чеченці" проявили відмінні "циганські якості", вкравши Зазу "не віддаючи грошей". "Поки представники спецслужб України з'ясовували між собою стосунки в присутності моїх людей, останні просто забрали коня, не віддаючи гроші. І правильно зробили! Конокради з СБУшників відмінні, а ось переговірники - ніякі", - заявив Кадиров.

При цьому він поскаржився, що Зазу в полоні у "вражин" сильно настраждався: його боки та спина вже не такі лощені, як було раніше, під час професійної кар'єри в кінному спорті.

"Хода вже не та, боки і спина не лисніють і не грають на світлі. І це тільки перші ознаки, що не пов'язані з віком коня", - перерахував Кадиров. Лідер Чечні пообіцяв, що залишок свого кінського життя Зазу проведе, немов султан: "У нього буде все!",- вказав розбещений Путіним Кадиров.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...