Кадиров заявив, що забрав свого коня у спецслужб України без "викупу"

Лідер Чечні Рамзан Кадиров оголосив, що після 9 років на відстані нарешті возз'єднався зі своїм непарнокопитним другом Зазу, передають Патріоти України.

Прислужник Путіна на камеру "облизав" коня й придумав екшн-історію про розбірки з українськими спецслужбами, які, за його версією, "викрали" Зазу: "Все позаду. І навіть операція по поверненню мого Зазу завершилася на нашу користь. В останній момент передачі скакуна на кордоні українська сторона або задумала щось поза планом, або щось не поділила між собою",- вказав Кадиров.

Він повідомив, що його "брати чеченці" проявили відмінні "циганські якості", вкравши Зазу "не віддаючи грошей". "Поки представники спецслужб України з'ясовували між собою стосунки в присутності моїх людей, останні просто забрали коня, не віддаючи гроші. І правильно зробили! Конокради з СБУшників відмінні, а ось переговірники - ніякі", - заявив Кадиров.

При цьому він поскаржився, що Зазу в полоні у "вражин" сильно настраждався: його боки та спина вже не такі лощені, як було раніше, під час професійної кар'єри в кінному спорті.

"Хода вже не та, боки і спина не лисніють і не грають на світлі. І це тільки перші ознаки, що не пов'язані з віком коня", - перерахував Кадиров. Лідер Чечні пообіцяв, що залишок свого кінського життя Зазу проведе, немов султан: "У нього буде все!",- вказав розбещений Путіним Кадиров.

Прямо перед цим обстріляв Краматорськ КАБами: Сили оборони України знищили російський літак Су-25

субота, 5 жовтень 2024, 13:28

У суботу, 5 жовтня, Сили оборони України збили російський штурмовик Су-25 у небі над Костянтинівкою Донецької області. Про це повідомив начальник Костянтинівської МВА Сергій Горбунов у коментарі "Суспільному", передають Патріоти України. «Уламки частко...

"Ось чому США і Велика Британія стурбовані": Іран до квітня 2025 року може мати десять ядерних боєголовок, - The Times

субота, 5 жовтень 2024, 12:30

Іран уже через пів року може володіти щонайменше десятьма ядерними боєголовками. А балістичні ракети, якими Тегеран атакував Ізраїль 1 жовтня, можуть бути адаптовані для розміщення цієї зброї. Але водночас превентивний удар Ізраїлю по ядерних об'єктах ...