​"Как будто к чему-то склизкому в автобусе прижался​": Бабченко пригадав відчуття від інтерв'ю з продюсером телеканалу Медведчука, після заяви Влащенко про "некрасивых людей" на Майдані

Оскорбительное высказывание Натальи Влащенко в адрес Образливе висловлювання Наталії Влащенко Образливе висловлювання Наталії Влащенко на адресу активістів на Майдані отримало нове продовження. У соціальних мережах триває обговорення скандальної заяви телеведучої каналу ZIK (належить Віктору Медведчуку з "ОТЗЖ") Наталії Влащенко, яка дозволила собі глузування на адресу активістів на Майдані під час акції "Cтоп реванш". Напередодні Влащенко на своїй сторінці в соціальній мережі обізвала активістів "некрасивыми, странно одетыми людьми".

Після цього цілий ряд відомих людей прокоментували її глузування, які викликали різку реакцію з боку українців в соціальних мережах.

Зокрема, ажіотаж викликала відповідь Борислава Берези, котрий красиво познущався над недолугим глузуванням типу "неупередженої журналістки", котру з себе намагалась вдавати колишня проукраїнська діячка.

Відомий російський і український журналіст Аркадій Бабченко згадав своє інтерв'ю з Влащенко і прокоментував її висловлювання. Він заявив, що тоді, рік тому після бесіди, у нього залишилося дуже неприємне відчуття від персони телеведучої: після розмови він відчував, "как будто к чему-то склизкому в автобусе прижался".
Про це Бабченко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
"Красивых хорошо одетых людей вам на ночь. Я тогда еще понятия не имел, кто такая Влащенко. Но ощущения у меня после интервью остались самые неприятные, как будто к чему-то склизкому в автобусе прижался. Честно, Наташ!" - звернувся він до проросійської телеведучої.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...