"Как это отвратительно! Какой позор! Как не стыдно!": Кіркоров несподівано став на захист Медведчука з Марченко

Українська телеведуча, дружина нардепа від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука Оксана Марченко повідомила, що в їхньому будинку проводилися обшуки, поки вони були у від'їзді. Російський співак Філіп Кіркоров у коментарях під публікацією написав слова підтримки, заявляючи, що "нічого святого у людей не залишилося", передають Патріоти України.

Відповідний пост Марченко опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Вона додала, що в їхньому з чоловіком розумінні обшук є абсолютно марною справою (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Перебуваючи на відпочинку за межами Києва, вчора ми дізналися, що в нашому будинку й офісі чоловіка – обшуки... Абсолютно даремне заняття. Якось недобре, знаючи, що ми у від'їзді, прийшли ці люди. Бог із ними – вони виконавці. Сподіваюся, вас приймали привітно", – написала знаменитість.

Ось, як на цю ситуацію відреагував Кіркоров: "Як це огидно! Яка ганьба! Як не соромно! Нічого святого у людей не залишилося! Дорогі Оксано, Вікторе! Ми з вами. І нас багато! Дуже багато! Ті, хто має вуха, нехай почують, що мають очі, побачать! Добро завжди перемагає зло!" – написав виконавець.

Нагадаємо, генепрокурорка Ірина Венедіктова підписала підозру в зраді народним депутатам від ОПЗЖ Віктору Медведчуку й Тарасу Козаку. Вона зазначила, що слідство і прокурори отримали достатньо підстав для зміни їхнього статусу зі свідків на підозрюваних.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...