"КамАЗ" забитий трупами": Окупант розповів про великі втрати серед "вагнерівців". Аудіо

Російська приватна військова компанія "Вагнер" продовжує зазнавати неймовірних втрат на фронті в Україні. Тіла найманців вивозять із поля бою вантажівками, які здійснюють із цією метою десятки рейсів на день. Про це стало відомо з аудіоперехоплення, опублікованого Головним управліням розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

У ньому окупант розповів дружині, що ПВК наразі починає шукати найманців скрізь, де можливо, саме через шалені втрати. "Знайомий, який зараз у "Вагнері" сказав, що він, бл***, на машині катається, він більш ніж 15 рейсів здійснює на день – повністю "КамАЗ" забитий трупами", – розповів російський військовий.

Під час обговорення цієї теми його дружина також повідомила, що знайшла у поштовій скриньці запрошення на роботу від ПВК "Вагнер", до того ж такі "листи щастя" надійшли на кожну квартиру у будинку. Окупант пояснив це тим, що у в'язницях "залишилося мало людей, які їм підходять, і вони зараз починають шукати скрізь".


"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...