Канада оголосила про пакет військової допомоги Україні на 47 млн доларів: Міністр оборони розповіла, що туди входитиме (відео)

Канада в середу, 12 жовтня, оголосила про новий пакет військової допомоги Україні на 47 млн доларів, який включатиме боєприпаси і зимовий одяг для захисників України, інформують Патріоти України.

Як повідомляє пресслужба канадського уряду, про це розповіла міністерка оборони країни Аніта Ананд перед зустріччю Контактної групи з питань оборони України. У пакет допомоги увійдуть артилерійські снаряди та інші засоби на суму 15,2 млн доларів, спеціалізовані камери для дронів на суму 15,3 млн доларів, послуги супутникового зв'язку на суму 2 млн доларів, а також 500 тисяч одиниць зимового військового одягу (куртки, штани, черевики, рукавички тощо).

«Ми знаємо, що наближається зима. І Канада має особливий досвід у тому, що стосується зимового одягу і бою. І ми передамо це спорядження найближчими тижнями», — сказала міністерка.

У середу з Анітою Ананд зустрівся міністр оборони України Олексій Резніков. 12 жовтня у Брюсселі відбулося чергове засідання Контактної групи з оборони України (Рамштайн), в якому взяли участь представники близько 50 країн. За словами Олексія Резнікова, першим на порядку денному стало питання посилення ППО.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...