Каньє Вест вперше зустрівся з виборцями і заплакав (відео)

Американський реп-виконавець Каньє Вест, який вирішив балотуватися в президенти США, провів першу зустріч з потенційними виборцями в місті Чарльстон штату Південна Кароліна. Про це пише Fox, передають Патріоти України.

На зустріч з кандидатом прийшли кілька сотень людей. Всіх зобов’язали надіти маски і дотримуватися соціального дистанціювання, але на записах зустрічі видно, що люди стоять близько один до одного. До того ж присутніх попросили підписати документ, що вони не звинувачують організаторів заходу в разі зараження коронавірусом.

Каньє Вест вийшов до виборців у бронежилеті, а на голові у нього були виголені цифри «2020». Зустріч тривала близько години.

Репер торкнувся, зокрема, теми абортів, релігії та міжнародної торгівлі. За словами Веста, він не виступає за заборону абортів, однак хоче підштовхнути сім’ї до того, щоб зберегти дитину.

«Кожен, хто має дитину, отримує мільйон доларів чи щось таке», – сказав репер. Він розповів, що його батько переконував мати музиканта зробити аборт. «Каньє Веста могло не бути, тому що мій батько був дуже зайнятий», – додав він.

Також музикант зізнався, що обговорював зі своєю дружиною Кім Кардашьян аборт під час її першої вагітності, однак вони вирішили зберегти дитину. Говорячи про це, репер розплакався.

Окрім вищезазначеного, Вест підтримує податкові пільги для великого бізнесу, має намір провести масштабну освітню реформу і побудувати інфраструктурні проєкти світового рівня. Крім того, він хоче розширити можливості для афроамериканців та інших нацменшин.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...