"Капітану ноги переламали і зарізали": Окупант розповів про свавілля "зеків" в армії РФ. Перехоплення

Військові злочинці РФ поскаржилися на свавілля ув'язнених, яких керівництво армії країни-агресора відправило на фронт. Загарбники розповідають моторошні історії про вбивства командирів. Про це свідчить розмова окупанта із дружиною. Аудіоперехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

"У нас один долбо*б, ну, не з нашого взводу. Коротше, командиру своєму ноги порізав. Ми ось не знаємо зараз, що буде. Вони від нас метрів 800 чи що стоять. Пропустили спеціально долбо*би, наші бл*дь. А нас ще поставили поряд з ними. Я кажу, за*бись, нам п*зда буде, на х*й. Скільки людей зі взводу йде. Їб*нуті люди просто", – видав окупант.

Також він розповів дружині, що раніше всіх ув'язнених відправляли до "Шторм-Z". Але зараз, за його словами, набір закінчився. "Уже все, відмова. У нас ось тюремники є, вони капітана зарізали, всі ноги йому переламали. Це тюремники були, остання партія приходила. Сказали, більше не присилатимуть", – додав росіянин. Більше того, військовий злочинець РФ зізнався, що зеки переходять на бік ЗСУ. "Зеки переходять відразу до хохлів і на їхньому боці стоять", – сказав він.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали: