Кажуть, нібито довго хворів: У Росії мертвим знайшли депутата Держдуми

В Росії продовжується серія загадкових смертей високопосадовців. Цього разу мертвим знайшли депутата держдуми Миколу Петруніна. Йому було 46 років. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ, передають Патріоти України.

Як зазначається, Петрунін був депутатом держдуми від партії “Єдина Росія”. Також він обіймав посаду заступника голови комітету з енергетики. РосЗМІ пишуть, що депутат довго і важко хворів. Подробиці загибелі чоловіка не повідомляються.

Нагадаємо, що в Росії це вже не перша загадкова смерть високопосадовця. Останніми місяцями за дивних обставин померли кілька високопосадовців, деякі з них були вбиті разом із сім'ями.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...