КДБ Білорусі вільно працює в Україні? Під Києвом головорізи Лукашенка штурмували будинок "кіборга" через різку заяву щодо кривавих подій в сусідній державі

Українські поліцейські "просто" спостерігали. Чи то перелякались, чи то отримали вказівку від високого начальства

Сьогодні вночі правоохоронці намагалися виламати двері будинку Дані Данського - захисника донецького аеропорту, "кіборга". Про це повідомив його побратим Володимир Мирон на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Саме приголомшуюче в цій історії те, що в двері до "кіборга" ломилася не наша поліція, а білоруське КДБ.

"Але все виявилося значно гірше, це була не наша поліція, а КДБ Білорусі. Поліція приїхала, але нічого не зробила. Поспілкувалися з конторським і просто далі спостерігали ", - пише Володимир.

Володимир розповідає, що сам Даня білорус. А причина по якій штурмували його квартиру - вчора він дав інтерв'ю опозиційному ЗМІ NEXTA, там він критикував Лукашенко, і за декілька годин за ним уже приїхали.

"Кілька разів намагалися ламати двері, але вона дорога і потужна виявилася. Потім приїхали побратими з ПС і відвезли Даню в Литовське посольство, так що, в даний момент, він відносно в безпеці. Висновки робіть самі, але те, що команда не заважати працювати конторським сусідніх країн - це факт ", - пише Володимир.

Сам же Даня на своїй сторінці в Facebook теж розповідає про цю ситуацію і дякує всім, хто допоміг вночі. Крім того, він повідомляє, що у його мами в Мінську, якій 74 роки, проходять обшуки.

"Вчора на кількох білоруських каналах вийшло моє відео зі зверненням до **** расу Лукашенко !!! Після цього через години 2 мене вдома почали штурмувати, хз знає хто, двері виносили ломами, слава богу двері дуже дорогі! Кілька разів дзвонив в поліцію , їх це зупиняло ненадовго! Вранці мене вивели побратими! Біля під'їзду кілька машин. Я їду в Литовське посольство! СЛАВА Україне! Живе Білорусь! У мами в Мінську обшуки !!! Мамі 74 роки, стоїть в наручниках, сестра дзвонила! " - пише "кіборг".

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...