Хай взагалі дякує, що не арештували: Прессекретарка Зеленського пояснила свою "рукопашну" з журналістом "Радіо Свободи"

Прессекретарка президента України Юлія Мендель спробувала виправдати свій конфлікт з журналістом Сергієм Андрушком, якого вона штовхнула, коли він намагався підійти до Володимира Зеленського. На своїй сторінці у Facebook Мендель написала, що в США за наближення до глави держави після відмови взагалі могли заарештувати, зазначають Патріоти України. Також вона поскаржилася на велику кількість фейків про себе у ЗМІ.

"До кінця першого місяця роботи в Офісі президента дізналася, що купила Lexus і повісила номера зі своїм прізвищем. Зв'язали з усіма можливими олігархами. На другий місяць в медіа писали, що я купила квартиру за нову зарплату. На третій – що дала команду голосувати за недоторканність. Тепер пишуть, що побила журналіста, вдвічі більшого за себе. Закликаю всіх перевіряти інформацію", – обурилася прессекретарка Зеленського.

Вона додала, що в США "ні" для журналіста нібито означає неможливість підходити до першої особи, інакше його заарештують.

"Медіа наполягають, але не кидаються. Тому що особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, прикидаючись журналістом відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві", – пише Мендель.

"Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але Сергій Андрушко – не найгалантнніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла. Хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване "ні"не накидатися на делегацію заради красивої картинки", – роздратовано додала вона.


Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...