Хай ваш Путін сам колеться "не имеющим аналогов в мире" "Спутником V": Посол США в Москві відмовився від люб'язної пропозиції МЗС РФ

Посол США в Росії Джон Салліван відмовився робити щеплення російською вакциною від коронавірусу «Спутник V», як йому "по дружньому" запропонували у відомстві Лаврова. Про це в своєму Twitter повідомила прес-аташе американської дипмісії в Москві Ребекка Росс, зазначають Патріоти України.

З пропозицією зробити щеплення вакциною, розробленою інститутом імені Гамелен, до посла звернулося російське МЗС.

Раніше Салліван опублікував лист до Санта-Клауса, в якому заявив, що «вів себе дуже добре, носив маску, дотримувався дистанції» і попросив в якості подарунка вакцину, хокейну ключку і кросівки для бігу.

У МЗС РФ відповіли на лист Саллівана, запропонувавши в якості подарунка від Діда Мороза вакцину «Супутник V».

Читайте также: В Португалии обнаружили случаи заражения новым штаммом коронавируса
«Посол Салліван дякує МЗС Росії за пропозицію вакцини, проте не хотів би забирати дозу «Супутник V», призначену для громадянина Росії», – повідомила Росс.

Вона нагадала, що дві американські вакцини вже схвалені для застосування і допомагають людям боротися з Covid-19 в Євросоюзі, Великобританії, Латинській Америці і США.

МЗС РФ також пропонувало послу звернути увагу на ключки компанії «Заряд», якими грає президент Росії Володимир Путін в матчах Нічний хокейної ліги. Проте у посольстві США цю пропозицію залишили без коментарів.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...