"Харьков - русский город": СБУ викрила чергових прокремлівських агітаторів

СБУ викрила у Харкові двох інтернет-агітаторів, які підтримували збройну агресію Росії. Вони розповсюджували в інтернеті матеріали, у яких виправдовували збройну агресію Росії проти України та визнавали її правомірною, зазначають Патріоти України.

"Для популяризації цих протиправних матеріалів інтернет-агітатори використовували сторінки у забороненій в Україні російській мережі "Однокласники". Щоб приховати свої дані, вони використовували додаток, який надає можливість змінювати місцезнаходження користувача.

В опублікованих матеріалах зловмисники виправдовували збройну агресію рф проти України, визнавали її правомірною, а також підтримували загарбницькі дії вищого керівництва рф. На своїх сторінках вони публічно закликали до підтримки збройних формувань, окупаційної адміністрації держави-агресора та до співпраці з ними", - повідомив речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Шанувальникам Росії повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування.

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....