Хіти тижня. "Апостол руского міра" Портнов відреагував на своє звільнення з КНУ

Головну свою задачу автор "диктаторських законів" вбачає у знищенні Порошенка

“Адміністрація Національного університету ім. Шевченка скасувала наказ про моє призначення в університет. Спокійно приймаю це рішення і продовжую займатися Порошенко”, – написав екс-заступник глави АП, передають Патріоти України.

Нагадаємо, активісти і студенти університету влаштували акцію протесту через призначення Портнова і вимагали звільнити його з посади, а також вимагали публічних вибачень від ректора.

В результаті протесту ректор підписав наказ про звільнення екс-заступника глави АП, але печатку не поставили через зачинену канцелярію.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...