Хіти тижня. Авто Шефіра перед замахом "оточили": Випадковий свідок нападу розповів подробиці

За словами свідка, він почув якийсь тріск під час стрілянини.

З'явився перший свідок замаху на помічника президента України Сергія Шефіра. Він виявився будівельником, його об'єкт знаходиться в селі Трипілля Обухівського району, повідомляють Патріоти України.

Свідок розповів, що коли почалася стрілянина, попереду Audi A8, в якому перебував Шефір, їхала чорна машина, а позаду – білий бус. "Ми взагалі-то в Трипіллі працюємо, їхали, почули, що там щось затріщало. Коли почалася стрілянина, то поруч з Audi, попереду від неї, їхав чорний автомобіль, а відразу позаду білий мікроавтобус", – стверджує він.

Раніше глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявляв, що засідку на авто Шефіра влаштували в лісі. Стріляли нібито з автоматичної зброї по обидва боки дороги. Поранено водія Іванька Олександра Григоровича 1963 р.н. По машині випустили 18 куль.

Джерело: Вести

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...