Хіти тижня. Чого Путін втік з Москви: Коронавірус дістався вищих сановників Росії

В пресу просочились перші відомості. Справжні масштаби наразі невідомі через традиційну секретність в РФ

Один зі співробітників апарату уряду Росії, можливо, заразився коронавірусною інфекцією. Це працівник департаменту оборонної промисловості, також на коронавірус перевірять кілька російських топ-чиновників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Російська служба Бі-бі-сі.

У російському уряді підозрюють, що коронавірусом могли захворіти вже четверо чиновників, повідомили троє близьких до уряду співрозмовника, а також людина, близька до московського оперативного штабу по коронавірусу. Хворі на роботу не ходять.

Нагадаємо,23 березня стало відомо, що Володимир Путін разом зі своєю родиною залишив територію Кремля і Москви. Перед цим знявся в постановочному сюжеті з відвідинами хворого на коронавірус, як запевняли штатні пропогандисти (підставу викрив сам хворий).

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...