Хіти тижня. Чим Ірану відповість Трамп? В Іраку обстріляли ще одну військову базу США, пролилася кров

Проіранські угруповання мстять за вбивство іранського генерала та свого ватажка. Чи обмежаться США ударом по місцевим шиїтським бойовикам, чи вдарить по їх кураторам на протилежному боці Перської затоки?

военная база в Ираке

За іракської авіабазі «Балад», де дислокуються американські війська, було випущено сім мінометних мін. Три дні тому поблизу бази «Балад» впала іранська ракета, під час дивної символічної помсти з боку Ірану за ліквідацію в Іраку генерала Сулеймані, зазначають Патріоти України.

Про новий обстріл повідомляє Reuters з посиланням на джерела серед військових. Повідомляється, що, міни впали на злітно-посадкову смугу. Поранення отримали четверо іракських військових.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...