Хіти тижня. Дістало всіх! Сильне фото з масових протестів у Білорусі

Всупереч розхожій думці, в протестних акціях в Білорусі беруть участь не тільки молоді люди, але також і представники старшого покоління.

Мережу облетіло фото, як літній чоловік в буквальному сенсі в поодинці готується протистояти бійцеві ОМОНу, який прибув для розгону протестуючих в Мінську. Всупереч розхожій думці, в протестних акціях в Білорусі беруть участь не тільки молоді люди, але також і представники старшого покоління, адже режим Лукашенка, який за терміном перебування на посаді президента вже перевершив Путіна (білоруський лідер беззмінно править з 1994 року) не влаштовує багатьох в країні, передають Патріоти України.

Блогер Vitauskas NEWS POST опублікував в своєму телеграм-каналі фото, на якому зображений немолодий мінчанин, який не побоявся сказати все, що він думає, бійцеві місцевого ОМОНу.

На жаль, невідомо, що саме літній чоловік говорив правоохоронцю, але, судячи з його напруженої пози і стиснених кулаків, він явно говорив щось дуже неприємне і відверте. Можливо, настійно пропонував омонівцю подумати про те, що серед тих, кого він буде бити і заарештовувати за громадянську позицію, можуть виявитися зовсім юні білоруси, а також люди, що годяться йому в батьки, тим більше що на задньому плані кадру можна побачити і зовсім молодих протестуючих.

Як коментар до фото блогер наводить цитату з Джорджа Оруелла: "Якщо ти в меншості і навіть в однині, це не означає, що ти божевільний. Є правда і є неправда, і якщо ти тримаєшся правди, нехай наперекір всьому світу, ти не божевільний".

Втім, зараз кількість білорусів, які протестують проти режиму Лукашенка така, що вже навряд чи можна говорити про меншість.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...