Хіти тижня. "Для нас обох українська не є рідною": Польський активіст викликав Володимира Зеленського на "мовний поєдинок" (відео)

Томаш Бартецький впевнений, що може позмагатися із кандидатом в президенти.

Томаш Бартецький. Фото: скріншот з відео.

Польський активіст Томаш Бартецький викликав кандидата у Президенти України Володимира Зеленського на мовинй поєдинок. Відповідне звернення Бартецький опублікував на своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Закликаю пана Володимира Зеленськoгo позмагатися зі мною y навичках володіння українською мовою. Для нас обох українська мова є іноземною. Вашою перевагою є те, що Ви народилися в Україні і прожили тут 40 років. Я народився в Польщі, де і проживаю на постійній основі. Періодично приїжджаю в Україну, тому мене цікавить українська історія, культура та мова. Незважаючи на вашу велику перевагу, я готовий з Вами позмагатися!" - заявив активіст.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...