Хіти тижня. Династія під загрозою: Лікар розповів про серйозні проблеми сина Лукашенка

Експерт припустив, що у Миколи Лукашенка можлива затримка в розвитку.

Спадкоємець самопроголошеного "президента" Білорусі Олександра Лукашенка 16-річний син Микола може страждати від серйозних психологічних проблем, так як через послужливе оточення у нього могла сформуватися манія величі. Таку думку висловив доцент Інституту психології та освіти Казанського федерального університету Раміль Гаріфуллін, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Причина для подібних висновків, вважає вчений - в тому, що хлопчик виріс в оточенні, яке завжди підтакує його батькові, та й самому Колі перечити не сміє.
«Тепличне оточення, тато-президент - все це впливає на психіку. Крім того, може призводити до установок, які не дозволяють йому стояти в одному ряду з простими людьми, може сформуватися манія величі, що він все-таки син президента, і так далі», - пояснив Гаріфуллін.
За словами фахівця, в силу свого положення Микола Лукашенко вкрай обмежений у спілкуванні з іншими людьми. Так, він ніколи не спілкувався з однолітками на рівних. Ну, а в школі, де навчається син білоруського "президента", вельми специфічна аудиторія, що складається з дітей чиновників та еліти. Все це може не тільки привести до серйозних психологічних проблем, а й спровокувати затримку в розвитку.
«Це одна з проблем можновладців і зірок, коли їх діти живуть в особливих умовах. У підсумку вони ростуть непристосованими до соціуму. Син Лукашенка, найімовірніше, обмежена особистість, можлива навіть затримка в розвитку соціальних установок. Він хронічно не вільний», - резюмував доцент.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...