Хіти тижня. "Гнида ушла не просто так": Ексватажок терористів "ДНР" зробив гучну заяву про відставку Суркова

Терорист пише, що Сурков, швидше за все, щось знає про майбутнє Донбасу, однак, поки приховує це навіть від свого оточення.

Ігор Гіркін

Екскомандир підрозділів терористичної «ДНР» Ігор Гіркін прокоментував скандальні заяви експомічника президента РФ Владислава Суркова, зазначивши, що той пішов не просто так, передають Патріоти України.

У своїй публікації Гіркін пише, що Сурков швидше за все, щось знає про майбутнє Донбасу, однак, поки приховує це навіть від свого оточення: «Гнида ушла не просто так — она явно знает что-то такое, что нам пока недоступно (или о чем мы можем только „на ощупь“ догадываться). В любом случае — она могла-бы остаться во власти в каком-нибудь необременительном и вполне обеспеченном качестве. Но не осталась, а ушла и теперь громогласно скандалит. Дудаич явно решил, что „эта лодка будет тонуть без него“. А он собирается пересесть не в какую-нибудь другую, а в „русскую национальную“. С „гребцами“ — Прилепиным, Бородаем, Пинчуком… „гребущими не мимо кармана“».

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...