Хіти тижня. Голосування в ООН по Криму: Три країни СНД та одна європейська зрадницьки виступили проти України

Всі європейські країни, крім Сербії, виступили на підтримку нашої держави.

Напередодні генеральною Асамблеєю ООН було прийнято проект резолюції, що закликає Росію як країну-окупанта вивести свої збройні сили з Криму і припинити окупацію української території. Однак Вірменія і Білорусь вирішили по-зрадницькому вчинити з Україною і виступили проти цього рішення, інформують Патріоти України.

Таким чином обидві країни відкрито підтримали Росію в окупації української території. Журналісти та соціальні мережі зазначають, що проти виступили 19 країн, серед яких відразу кілька країн держав СНД, які на словах виступають за дружбу з Україною. Особливо чутливою для українців стала позиція Білорусі, Вірменії та Киргизстану, які голосували проти.

З європейських держав Росію також підтримала одна країна - Сербія. Також відбулося голосування по проблемам мілітаризації Автономної Республіки Крим. "ДРУЗІ І НЕДРУГИ УКРАЇНИ. Генасамблея ООН прийняла проукраїнську резолюцію по проблемам мілітаризації Автономної Республіки Крим. Україну підтримали 63 країни, проти - 19, утрималися - 66. Всі європейські країни, крім Сербії, виступили на підтримку України", - коментують голосування користувачі.


"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...