Хіти тижня. "І коли Жириновський, каже, що Крим - це тільки початок, ці слова треба сприймати серйозно": Журналіст нагадав українцям про цілі "русского міра" (відео)

Росія не заспокоїться доти, доки не досягне своєї головної мети — знищення України як держави.

Роман Цимбалюк

Українцям ніколи не варто забувати про це і дозволяти окупантам хоч якось наближатися до втілення свого злочинного плану. Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

"Вони хочуть, щоб нас не було. У прямому сенсі цього слова хочуть, щоб не було держави Україна. І коли ми живемо в такій ситуації, відповідно, питання безпеки важливе. Я не хочу жити, як у Донецьку! Я не хочу, щоб окупанти топтали найбільш класний український прапор! А у прихід росіян буде саме це. Я не хочу, щоб вони розповідали нам, в тому числі російськомовним українцям, про те, що ніхто не хоче вивчати українську мову, тому давайте закриємо на хр*н всі школи. А на Донбасі і в Криму вийшло саме так", — пояснив свою точку зору журналіст.

"І коли Жириновський, каже, що Крим — це тільки початок, їм потрібно повернути всю Україну, я ці слова сприймаю серйозно. Я не вважаю його ідіотом старим, дурним чи ще якимось. Ці слова треба сприймати серйозно. Хто думає, що він клоун, — подивіться на Крим. Він ці слова говорив від 2014 року. І, відповідно, це все збулося", — застеріг Цимбалюк українців.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...