Хіти тижня. "Я досить скромна людина в побуті": Що відомо про нерухомість Святослава Вакарчука

Позачергові парламентські вибори відбулись в Україні 21 липня. За даними екзит-полів та проміжними даними ЦВК, у Верховній Раді 9-го скликання буде представлено 5 політичних партій, серед яких і новостворена партія Святослава Вакарчука "Голос".

Журналісти з'ясували, що відомо про квартири і маєтки одного з найпопулярніших українських музикантів, який уже вдруге стане депутатом Верховної Ради, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У 2007-му Святослав Вакарчук пройшов у парламент за списоком блоку "Наша Україна – Народна самооборона". 16 грудня 2008 року музикант добровільно склав депутатські повноваження і пояснив це рішення тим, що "не хотів втратити себе".

Що відомо про нерухомість Вакарчука?

З відкритих джерел відомо, що лідер партії "Голос" володіє квартирами у Києві та, ймовірно, має будинок за містом. Про це сам Вакарчук розповідав у кількох інтерв'ю.

"Я досить скромна людина в побуті. Я мешкаю в багатоквартирному будинку. У мене дві квартири в Києві, але в одній я давно не живу. У мене немає ніякої нерухомості за кордоном і ніколи не було", – так розповідав сам Вакарчук.

Декларація Святослава Вакарчука

Офіційної інформації про доходи Вакарчука на сайті НАЗК немає.

Проте відомо, що свого часу музикант мешкав на вулиці Антоновича у центрі Києва.

Квартира Вакарчука у самому центрі Києва поруч із зірковими сусідами
Трохи згодом, у 2016 році в мережі з'явилась інформація, що Вакарчук переїхав у дворівневі апартаменти знову на останньому поверсі житлового комплексу на вулиці Московській у Печерському районі Києва.

Нове помешкання Вакарчука на вулиці Московській у Києві

Де зараз живе Вакарчук

Одразу після того, як лідер "Океану Ельзи" заявив про те, що має намір йти у Раду, він зареєстрував свій акаунт в Instagram. Однією із перших публікацій тоді вже кандидата у нардепи було фото, де він на ґанку, скоріш за все, власного будинку займається йогою.

Святослав ВакарчукЦе й справді може бути його житло, адже в одному із нещодавніх інтерв'ю Вакарчук ділився про те, що його кіт на ім'я Северин чудово себе почуває. Як бачимо – на фото він також є.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...