Хіти тижня. "Іди проспися і закушуй": Гончаренко з Добкіним зчепилися в прямому ефірі (відео)

Михайлу Добкіну не сподобалася ініціатива партії "ЄС" щодо дистанційних уроків для школярів.

Народний депутат України від "ЄС" Олексій Гончаренко та "ексрегіонал" Михайло Добкін посварилися в прямому ефірі. Суперечка через ситуацію з пандемією коронавірусу відбулася під час прямого включення на телеканалі "Україна 24". Відео публічної сварки Гончаренко оприлюднив на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Ведучий програми розповів, що "Європейська солідарність" звернулася до Міністерства освіти з вимогою притягнути своїх політиків до уроків "Всеукраїнської школи онлайн", яку запустили через карантин. Добкін досить різко відреагував на це. "Думаю, Геращенко це писала нетверезою. А якщо серйозно, то як можна доручати вести уроки історії В'ятровичу, думку якого оскаржують історики з його ж оточення? Про Парубія я взагалі мовчу – він взагалі викладати не може", – сказав екс-депутат.

"Напевно, над нами так господь посміявся, що найсмішніша Рада була із найсмішнішим спікером, який розмовляти не вмів. Я як депутат ВР, я його не розумів, він слова ковтає. Це, може, вада, над ним не можна сміятися, але якщо у людини є вада, як їй можна пропонувати вести уроки для дітей? Щоб потім наші всі діти так розмовляли?" – додав Добкін.

Пізніше до розмови приєднався Гончаренко. Він сказав, що Добкіна "треба лікувати і ізолювати". "Реагувати на його слова абсолютно безглуздо", – заявив політик.

Гончаренко почав розповідати про допомогу українським медикам, а Добкін спробував його перебити. Нардеп попросив не робити цього і висловився щодо заяви Добкіна про алкоголізм. "Мені здається, він взагалі тверезим ніде не з'являвся. Так він ще щось розповідає про інших!" – сказав Гончаренко.

Додамо, в назві опублікованого відео Гончаренко дописав: "Мішо, тебе потрібно лікувати й ізолювати. Іди проспися і закушуй".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...