Хіти тижня. "Какая же она мразь!": Пропагандистка Кремля назвала Тіхановську "фріком з IQ орангутана" (відео)

Маргарита Симоньян заявила, що Захід завжди робить обличчям опозиції "абсолютного фріка".

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян обізвала головну представницю опозиції на виборах у Білорусі Світлану Тихановську "фріком з IQ трохи вище, ніж в орангутана". Сталося це в ефірі телеканалу "Росія 1", повідомляють Патріоти України.

Симоньян заявила, що Захід завжди робить обличчям опозиції "абсолютного фріка". "Якщо це Грузія, то Саакашвілі, якщо Україна, то Ющенко, якщо Білорусія, то Тихановська", – пояснила пропагандистка.

Вона уточнила, що в телеграм-каналах писали про начебто перевірку IQ Світлани Тихановської. "У неї IQ – 82, а це рівень трохи вище орангутана. Крім того, навіть по відео очевидно, що у неї є психологічні проблеми", – сказала Симоньян.

Фрагмент відео опублікував у Twitter російський блогер Рустем Адагамов. "Яка ж вона жахлива мразь, не перестаю дивуватися", – прокоментував він слова Симоньян. У коментарях до посту користувачі також емоційно оцінили висловлювання пропагандистки:

  • "Я не впевнений, що Симоньян розумніша за мавпу".
  • "У неї самої IQ не вище, ніж у зубочистки, судячи з жартів, які вона вигадує для їхнього лайношоу".
  • "Ну вони ж базікають для тих, хто з пляшкою горілки сидить перед екраном. Алкаші, які виросли в СРСР, і ці алкаші під алкогольним кайфом. Пропагандисти знають добре".
  • "Телеаудіторія цього смітника навіть не знає, що таке IQ".
  • "Мені цікаво, який IQ у всіх присутніх у студії?"
  • "По-перше 82 IQ – це взагалі-то норма, по-друге, якщо ця тварина вірить у такі зливання, то завтра я скажу що Путін п'є сечу Гітлера, і вона повинна буде в це повірити. Що там говорити, на неї навіть дивитися відразливо".
Адагамов опублікував фрагмент промови Симоньян

Користувачі залишили багато негативних коментарів із приводу висловлювань пропагандистки

Люди в коментарях цікавилися рівнем IQ самої Симоньян і її глядачів

Розкритикували Симоньян і в її власному Twitter. "Як я люблю, коли в мою невинну кулінарно-сімейну інсту налітають боти. То навальнята, то пашинята, тепер ось тиханята", – поскаржилася пропагандистка на безліч іронічних коментарів.

Симоньян поскаржилася на безліч негативних коментарів

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...