Хіти тижня. Хай взагалі дякує, що не арештували: Прессекретарка Зеленського пояснила свою "рукопашну" з журналістом "Радіо Свободи"

Прессекретарка президента України Юлія Мендель спробувала виправдати свій конфлікт з журналістом Сергієм Андрушком, якого вона штовхнула, коли він намагався підійти до Володимира Зеленського. На своїй сторінці у Facebook Мендель написала, що в США за наближення до глави держави після відмови взагалі могли заарештувати, зазначають Патріоти України. Також вона поскаржилася на велику кількість фейків про себе у ЗМІ.

"До кінця першого місяця роботи в Офісі президента дізналася, що купила Lexus і повісила номера зі своїм прізвищем. Зв'язали з усіма можливими олігархами. На другий місяць в медіа писали, що я купила квартиру за нову зарплату. На третій – що дала команду голосувати за недоторканність. Тепер пишуть, що побила журналіста, вдвічі більшого за себе. Закликаю всіх перевіряти інформацію", – обурилася прессекретарка Зеленського.

Вона додала, що в США "ні" для журналіста нібито означає неможливість підходити до першої особи, інакше його заарештують.

"Медіа наполягають, але не кидаються. Тому що особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, прикидаючись журналістом відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві", – пише Мендель.

"Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але Сергій Андрушко – не найгалантнніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла. Хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване "ні"не накидатися на делегацію заради красивої картинки", – роздратовано додала вона.


Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:10

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...