Хіти тижня. ​Компромат посипався як з "рогу достатку": У новопризначеного міністра економіки​ знайшли "московський слід"​ та додаткове незадеклароване майно в Україні

Петрашко, подаючи пакет документів, вказав, що багатий лише однією квартирою.

Призначений 17 березня з подачі Зеленського на посаду міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко в декларації про доходи не відобразив все майно, яким володіє його родина. Крім незадекларованого маєтку під Києвом новий "слуга Зеленського" забувся про квартиру в Москві, частка в якій належить його дружині - громадянці Росії та два позашляховика, зазначають Патріоти України.

У Держреєстрі нерухомості зазначено, що будинком в елітному котеджному містечку «Сонячна долина» в селі Романків під Києвом володіє дружина міністра. Метраж будинку - 409 квадратних метрів. Також в її власності тут - 15 соток землі.
Згідно з російським Єдиним державним реєстром нерухомості, дружина міністра (дівоче прізвище Позднякова) має у власності третину квартири на 109 квадратних метрів в Донському районі Москви (разом з матір'ю і братом). У реєстрі йдеться, що кадастрова вартість квартири становить 18 035 366 рублів (зараз це приблизно 200 тисяч доларів).
Відповідно до реєстру МВС, Ігор Петрашко - власник двох автомобілів-позашляховиків - Suzuki Vitara S (2016 випуску) і Land Rover Range Rover Sport (2017 випуску). Про них призначенець теж не повідомив в декларації.
Як повідомляють журналісти «Схем», сам Петрашко заявив, що не встиг правильно заповнити декларацію «через брак часу». Він пообіцяв зібрати всі документи і до встановленого терміну подати виправлені відомості.
Згідно з чинним законодавством, подати зміни можна протягом семи днів з моменту подачі самої декларації.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...