Хіти тижня. "Кристалла больше нет!": Стала відома особа "комбата" "ДНР", ліквідованого під Горлівкою - росіянин з Білогородщини

Російські гібридні війська понесли втрати. Мова йде щонайменше про одного загиблого. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на медіаресурс окупаційного режиму.

“Один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені”, заявили представники 1-го армійського корпусу окупаційного контингенту Збройних сил Російської Федерації.

За повідомленнями окупантів, втрат вони зазнали на околиці Горлівки біля селища шахти ім. Гагаріна.

Тим часом, користувачі соціальних мереж-прихильники окупантів повідомляють про нібито більшу кількість загиблих – п’ятьох або сімох. Користувачі соцмереж-прихильники окупантів повідомили, що позивний загиблого “Кристалл”.

За повідомленнями російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), 20 лютого загинув бойовик на ім’я Горбачов Володимир Олексійович.

Така людина є в базі Миротворця. Це “лейтенант” з позивним “Кристалл”, який проходив службу в 3 бригаді 1 армійського корпусу окупаційного контингенту Збройних сил РФ.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...